SkylgeAQuarelv2

 

Vijfdaagse workshop tekenen en schilderen vanuit beweging op Terschelling

In augustus 2023 gaan we met de vijfdaagse workshop er weer op uit! Van 13 tot 18 augustus kunt u mee naar het geliefde eiland Terschelling.

In samenwerking met de Folkshegeskoalle is deze workshop een inspirerende mix van tekenen en schilderen naar de waarneming, en vooral vanuit beweging en expressie. Met het prachtige  kleurige herfst landschap van Terschelling binnen handbereik is er genoeg om je schildershart op te halen. In deze workshop is er een uitnodigende structuur om je eigen handschrift en (vrije) expressie hierin op te zoeken. We gaan binnen en buiten aan de slag.

Inhoud

In de ochtend wordt er structuur aangeboden zoals korte snelle schetsen, links- en rechtshandig tekenen en schilderen. Dit om de eigen expressieve beweging te onderzoeken en te ontwikkelen: je handen weten het vaak beter dan een al te bedachte interpretatie. Na de lunch is er in de middag ruimte om zelf op 'schilder-onderzoek' te gaan of we gaan gezamenlijk op excursie: naar een tentoonstelling, een van de mooie dorpjes, naar het wad of de zee om op locatie te werken. Elke dag is er een werkbespreking en er is genoeg tijd en ruimte in het programma om te genieten van het eiland!

Praktisch

Inchecken kan op zondag 13 augustus tussen 15.00 en 18.00 uur. Om 18.00 uur staat de warme maaltijd voor ons klaar en daarna begint het programma. Je kunt een fiets huren bij de boot of bij Terpstra in Hoorn (5 min lopen). Op vrijdag 18 augustus de kamer graag om uiterlijk 10.00 uur verlaten. We ronden het programma dan kort af en je kunt erop rekenen dat je de boot van 12.30 terug kunt halen. Kosten 775 euro voor een  tweepersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer is er een toeslag van 20 euro per dag.  Verblijf op basis van volpension en gebruik van basis teken- en schildermateriaal: acrylverf, houtskool teken- en schilderpapier, 50x65.

Voor meer praktische informatie en of aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0622251701

 

 zomerwsR-

 

 

 

inloggen

log in met naam en wachtwoord

inlog op de off canvas