SkylgeAQuarelv2

 

Vijfdaagse workshop tekenen en schilderen vanuit beweging op Terschelling

In de zomer (2021) gaan we met de vijfdaagse workshop er weer op uit! Van 8 - 13 augustus  kunt u mee naar het geliefde eiland Terschelling.

In samenwerking met de Folkshegeskoalle is deze workshop een inspirerende mix van tekenen en schilderen naar de waarneming, en vooral vanuit beweging en expressie. Met het prachtige afwisselende landschap van Terschelling binnen handbereik is er genoeg om je schildershart op te halen. In deze workshop is er een uitnodigende structuur om je eigen handschrift en (vrije) expressie hierin op te zoeken. We gaan binnen en buiten aan de slag

Dagindeling In de ochtend wordt er structuur aangeboden zoals korte snelle schetsen, links- en rechtshandig tekenen en schilderen. Dit om de eigen expressieve beweging te onderzoeken en te ontwikkelen: je handen weten het vaak beter dan een al te bedachte interpretatie.

Na de lunch is er in de middag ruimte om zelf op 'schilder-onderzoek' te gaan of we gaan gezamenlijk op excursie: naar een tentoonstelling, een van de mooie dorpjes, naar het wad of de zee om op locatie te werken. Elke dag is er een werkbespreking en er is genoeg tijd en ruimte in het programma om op een terras of anderszins te genieten van het eiland! Voor de materialen en dergelijke verwijs ik naar de andere bijlage.

 Praktisch Inchecken kan op zondag 8 augustus tussen 14.00 en 18.00 uur. Om 18.00 uur staat de warme maaltijd voor ons klaar en daarna begint het programma. Je kunt een fiets huren bij de boot of bij Terpstra in Hoorn (5 min lopen).Op vrijdag 13 augustus de kamer graag om uiterlijk 10.00 uur verlaten. We ronden het programma dan kort af en je kunt erop rekenen dat je de boot van 12.30 terug kunt halen. Kosten Prijs: 550,- voor een gedeelde tweepersoonskamer, alleengebruik: 650,- Verblijf op basis van volpension.

Voor meer praktische informatie en of aanmelding: www.folkshegeskoalle.frl, info @folkshegekoalle.nl of neem contact op 0622251701

 

 zomerwsR-

 

 

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
© 2021 Protacte.

Login Form