agenda

Workshop Gefuertes Zeichnen en Guided Drawing

Vrijdag 14 december.

Voor meer informatie kijk bij Studio workshops.

 
 
 
 

Teken- en schilderworkshops 2018

 

SkylgeAQuarelv2

 

Vijfdaagse workshop tekenen en schilderen vanuit beweging op Terschelling

In de zomer (2018) gaan we met de vijfdaagse workshop er weer op uit! Van 10- 15 juli kunt u mee naar het geliefde eiland Terschelling. In samenwerking met Folkshegeskuolle Skylgeralân is deze vijfdaagse workshop een inspirerende mix van tekenen en schilderen naar de waarneming (landschap of model) of meer abstraherend: maar vooral vanuit beweging en expressie. Met het prachtige afwisselende landchap van Terchelling binnnen handbereik is er genoeg om je schildershart op te halen. We gaan binnen en buiten aan de slag. Er wordt geoefend met snelle schetsen, links- en rechtshandig tekenen en schilderen. Bij het tekenen en schilderen ben je vrij in de keuze van materialen en de manier waarop je figuratief of meer abstraherend te werk gaat. Het accent ligt daarbij niet zoeer op 'mooi', maar meer op de eigen (vrije) expresie en tekenbeweging. En er is daarbij vooral te genieten van en op de locatie! 

Voor meer praktische informatie en of aanmelding: www.folkshegeskoalle.frl, info @folkshegekoalle.nl of neem contact op 0622251701

 

Workshop Landschap: Greidhoeke

Met de royale ruimte rond de boerderij, de monumentale luchten binnen handbereik en beschutte dorpjes binnen handbereik is er ook dichtbij huis genoeg om je schilderhart op te halen. In deze ééndaagse  workshop is er een uitnodigende structuur om je eigen handschrift en (vrije) expressie op te gaan zoeken. We gaan vooral buiten aan de slag. In de ochtend met tekenmateriaal en van daaruit werken we toe naar het schilderen op locatie én 'plein air' in de middag. Er wordt structuur aangeboden zoals korte snelle schetsen, links- en rechtshandig tekenen en schilderen. Dit om de eigen expressieve beweging  in het landschap te onderzoeken en te ontwikkelen:  je handen weten het vaak beter dan een al te bedachte interpretatie... Anders gezegd vanuit je gevoel werk je vaak directer, dan wanneer je het van te voren bedenkt. Even voorproeven? kijk op youtube: Sita Geerling.

Data: zaterdag 12 mei en zaterdag 9 juni. Van 10.00 tot 1700 uur. Kosten 65 euro incl. teken- en schetsmateriaal, acrylverf, koffie thee en soep. Ander schildermateriaal zelf meenemen of in overleg aanwezig. Aanmelden: via de mail of telefonisch 06 22251701 en graag voor 6 mei, resp. 3 juni.

sitaschilder -zomerws 0048card fototube2 zworkshop 0042card

 

 

 

 

 

 

 

Teamworkshops: met familie, collega's of vrienden aan de slag.

In overleg bieden wij een workshop tekenen en schilderen aan op de eigen werkplek, in het Atelier of rond de boerderij Weakens 7.

Wilt u elkaar beter of anders leren kennen en samenwerken op een speelse, ervaringsgerichte en creatieve manier? Uit of thuis, dat kan: er wordt een passende workshop voor u samengesteld.

Locatie, prijs en andere afspraken in overleg.

 

 zomerwsR-

 

 

 

© 2017 Protacte.

Login Form