Atelier Dyslexie  
  Heb je lef, of wil je meer lef en ben je dyslectisch? Zie je het af en toe niet zitten met de studie? Valt het je soms zwaar en wil je beter leren omgaan met je dyslexie? Stap dan in en doe mee in het Atelier Dyslexie: tekenen en schilderen en ruimtelijk werken. Je hoeft niet zozeer 'mooi' te kunnen tekenen of schilderen. Je staat stil bij de gevolgen van je dyslexie. Je gaat op zoek naar je eigen manier, (leer)stijl en kwaliteiten, zodat je met (meer) vertrouwen verder kunt leren.  
     

Ik ben onder de indruk van de impact die dyslexie heeft op (jong)volwassen leerlingen en studenten. Daarom heb ik besloten om dyslexie tot onderwerp te maken van mijn onderzoek voor de Master of Arts Therapies. Ik ga er vanuit dat tastzintuiglijke beeldende therapie [TBT] hierin iets te bieden heeft. Op die manier tekenen en schilderen spreekt alle zintuigen aan met de tast voorop. Zo brengt het je dichter bij je gewaarzijn: oftewel, wat past bij mij, wat beweegt mij en wat zijn mijn motieven? Je brengt via het beeldend werken, je handen, je hoofd en je hart, oftewel jezelf in beweging. Zo krijg je meer zicht op je eigen leef- en leerstijl en hoe (beter) met je dyslexie om te gaan.

Praktisch: Je kunt je aanmelden voor meer informatie of een intake- en kennismakingsgesprek bij Sita Geerling 0622251701 / contact

In december / januari start er een nieuwe groep (max 6-8 deelnemers). 

Het gaat om acht wekelijkse bijeenkomsten van anderhalf uur. Locatie Atelier Lyts Bûthús, Weakens 7 Winsum. Tijd: dinsdagavond en/of donderdagochtend van anderhalf uur. Kosten 30 euro per bijeenkomst inclusief materiaal, koffie en thee.

 

 Wil je meer weten of je aanmelden neem dan contact op met je mentor of met Sita Geerling: 0622251701

 

Login Form